Duplex Schrobmachine

In dit artikel over de Duplex schrobmachine zullen we alle modellen bespreken die dit bedrijf aanbiedt, zodat je aan het einde een keuze kan maken welke schoonmaakmachine het beste bij je wensen en behoeften past.

 

Duplex schrobmachine reviews:

Duplex 280 schrobmachine

De Duplex 280 is perfect voor de kleinere bedrijven die minder vloeroppervlaktes hoeven te onderhouden. Het is voor deze toepassingen dat Duplex dit model heeft geïntroduceerd.

Wanneer je een Duplex schrobmachine aanschaft, dan kan je er zeker van zijn dat je investeert in de beste schoonmaakmachine op de markt, welke ondersteund wordt door meer dan 25 jaar ervaring van uitstekende design en ontwikkeling.

De baby van de Duplex familie is de Duplex 280 welke in de kleinste ruimtes past. Alhoewel hij klein is levert hij nog steeds de geweldige schoonmaakresultaten van de grotere modellen.

Deze Duplex schrobmachine welke standaard een dubbel borstelsysteem heeft die tegen elkaar in draait, is geschikt voor een grote verscheidenheid aan vloeroppervlaktes, waaronder vloerbedekking, tegels, hout, marmer, vinyl, vloerbedekkingtegels, kunsthars, anti-uitglijd vloeren en nog veel meer.

Met een schoonmaakbreedte van 280 mm maakt de Duplex 280 schoon, schrobt hij en pakt hij de vuil en het vieze water op. Zijn compacte afmetingen maken hem uitermate geschikt voor winkels, restaurants, salons etc. Elke commerciële instelling met kleinere vloeroppervlaktes waar grotere modellen niet makkelijk gebruikt kunnen worden, zijn ideaal voor de Duplex 280 terwijl tegelijkertijd dezelfde krachtige schoonmaakresultaten bereikt worden.

De Duplex 280 is niet alleen perfect voor de kleinere commerciële omgevingen, maar ook uitstekend voor zwaar huiselijk gebruik en het schoonmaken van je huis was nog nooit zo makkelijk. Hij geeft met zijn compacte afmetingen in elke kamer geweldige resultaten.

De borstels staan een aan een zijkant en de machine maakt in beide richtingen schoon. De Duplex 280 maakt gebruik van een enkel type universele borstel, welke zowel snel als makkelijk om te vervangen is.

Dankzij de handige afmetingen van deze machine en het lichte gewicht (13kg), is hij zeer draagbaar voor snel transport tussen locaties.

Dus voor krachtige resultaten voor je schoonmaakbehoeften in een compact design kies je de Duplex 280.

Goedkoopste Duplex Schrobmachine kopen

 

Duplex 280 Accu

De Duplex 280 accu is het nieuwste model van Duplex.

Met een schoonmaakbreedte van 280 mm maakt de Duplex 280 schoon, schrobt hij en pakt hij vies water en vuil op, waardoor vloeren binnen een mum van tijd schoon en droog zijn.

Voor kleinere faciliteiten met een minder grote vloeroppervlakte om te onderhouden, maar die nog steeds erg schoon moeten zijn, is de Duplex 280 accu de perfecte oplossing.

Het gebruikmaken van de Accu 280 industriële schoonmaakmachine is snel en simpel en er zijn geen kabels die vast kunnen raken in deuropeningen, meubels en andere mogelijke obstructies.

Door het gebrek aan netstroomkabels is de Duplex 280 accu ideaal voor in en rondom zwembaden of elke situatie waarbij water een gevaar is.

Deze industriële schoonmaakmachine heeft een gebruikstijd van een uur op vloerbedekking en meer op vlakke harde oppervlaktes. Daarnaast kan je de gebruikstijd van dit model ook nog uitbreiden door een tweede accu pack aan te schaffen.

Dit model maakt vloeren gemakkelijk schoon, waaronder vinyl, keramiek, anti-uitglijd vloeren, veiligheidsvloeren, ingangsmatten, soepel natuurhars, terrazzo, vloerbedekking en nog veel meer.

De schrobactie van de borstels geeft je vloerbedekking ook nieuw leven, waardoor deze er zo goed als nieuw uitziet.

De dubbele tegen elkaar in draaiende borstels staan aan een zijkant en je kan in beide richtingen schoonmaken, door een handgreep die je in beide richtingen kan verstellen. Dit maakt het mogelijk om dicht bij muren en in hoeken, onder meubels en rond obstakels schoon te maken.

De borstels van deze Duplex schrobmachine kunnen snel losgemaakt worden met een drukknop, welke aan het uiteinde van de borstels gevonden kan worden. Er is maar een soort borstel voor deze machine vereist, namelijk de universeel grijze.

Dit speciale Duplex 280 model is ook superlicht en makkelijk om te manoeuvreren, waardoor je hem met één hand kan besturen als je dat wilt.

Dit kleinere model is ideaal voor commerciële faciliteiten met kleine tot middelgrote ruimtes en kan uitgebreid gebruikt worden in bejaardentehuizen, dierenartspraktijken, ziekenhuizen, detailhandels, horeca gelegenheden, educatieve instellingen en nog veel meer.

Om ervoor te zorgen dat je het beste uit je machine kan halen, biedt Duplex een gecertificeerde training en installatie op locatie aan.

Het geheim van de Duplex 280 is de indrukwekkende prestaties van de tegen elkaar in draaiende borstels. Dit design biedt een uitermate grondige schoonmaak op alle vloertypes.

Het unieke design van de borstels bestaat onder andere uit duizenden borstelharen, welke strategisch geplaatst zijn langs de breedte van elke borstelbreedte en deze borstel draaien met een snelheid van 600 rpm. Hierdoor wordt vuil, water en andere viezigheid van de vloeren getild, waardoor ze binnen een mum van tijd schoon en droog zijn.

Goedkoopste Duplex Schrobmachine

 

Duplex 340 schrobmachine

De Duplex 340 is de perfecte keuze voor het schoonmaken van een grote verscheidenheid aan vloertypes. Dit zijn onder andere vloerbedekkingen, tegels, hout, vinyl, veiligheidsvloeren, anti-uitglijd vloeren, ingangsmatten en nog veel meer.

Met een schoonmaakbreedte van 340 mm maakt de Duplex 340 schoon, schrobt hij en pakt hij de vuil en het vieze water op en zijn vloeren binnen een mum van tijd schoon en droog. De schrobactie van de borstel geeft je vloerbedekking ook nieuw leven, waardoor deze er zo goed als nieuw uit komt te zien.

De dubbele tegen elkaar in draaiende borstels staan aan een zijkant en je kan in beide richtingen schoonmaken, door een handgreep die je in beide richtingen kan verstellen. Dit maakt het mogelijk om dicht bij muren en in hoeken, onder meubels en rond obstakels schoon te maken.

De Duplex 340 is ook superlicht en makkelijk om te manoeuvreren, waardoor je hem met één hand kan besturen als je dat wilt.

Dit middelgrote model is ideaal voor commerciële instellingen met middelgrote ruimtes en kan uitgebreid gebruikt worden in bejaardentehuizen, dierenartspraktijken, ziekenhuizen, detailhandels, horeca gelegenheden, educatieve instellingen en nog veel meer.

Om ervoor te zorgen dat je het beste uit je machine kan halen, biedt Duplex een gecertificeerde training en installatie op locatie aan.

Het geheim van de Duplex 340 is de indrukwekkende prestaties van de tegen elkaar in draaiende borstels. Dit design biedt een uitermate grondige schoonmaak op alle vloertypes.

Met het simpele overhalen van een hendel kan je de borstelhoogte aanpassen, zodat hij perfect past bij het vloertype dat je schoon wilt maken.

Een reeks makkelijk vervangbare borstels is beschikbaar, welke precies passen bij de vloeroppervlakte die je schoon wilt maken en het vervangen is super simpel met de inbussleutel die meegeleverd wordt.

Het unieke design van de borstels bestaat onder andere uit duizenden borstelharen, welke strategisch geplaatst zijn langs de breedte van elke borstelbreedte en deze borstels draaien met een snelheid van 600 rpm. Hierdoor wordt vuil, water en andere viezigheid van de vloeren getild, waardoor ze binnen een mum van tijd schoon en droog zijn.

Duplex Schrobmachine reviews

 

Duplex 340 110v schrobmachine

De Duplex 340 110v is ontworpen voor gebruik rond zwembaden of natte gebieden waarbij de standaard 240v niet geschikt zou zijn.

Dit model wordt geleverd met een 110v motor, kabel en stekker en de dubbele tegen elkaar indraaiende borstels heeft duizenden borstelharen die ervoor zorgen dat je een echt diepe schoonmaak kan bereiken.

De Duplex 340 110v is geschikt voor alle vloertypes, waaronder harde vloeren, vloerbedekking, veiligheidsvloeren, ingangsmatten, tegels, marmer, houten vloeren, anti-uitglijd vloeren en nog veel meer.

Hij heeft een schoonmaakbreedte van 340 mm en deze compacte, maar krachtige machine maakt schoon en schrobt en met het simpele overhalen van een hendel pakt hij water en viezigheid op, waardoor vloeren binnen een mum van tijd schoon en droog zijn.

De borstels van de Duplex 340 110v staan aan een zijkant en je kan in beide richtingen schoonmaken, door een handgreep die je in beide richtingen kan verstellen. Dit maakt het mogelijk om dicht bij muren en in hoeken, onder meubels en rond obstakels schoon te maken.

Een reeks makkelijk vervangbare borstels is beschikbaar voor elke soort vloertype, van vloerbedekking tot harde vloeren.

Het maakt niet uit wat de afmetingen van de vloer is, want Duplex heeft een model voor elk type en omvang en de Duplex 340 110v is perfect voor middelgrote omgevingen. Hij is klein genoeg om in krappe ruimtes te komen, maar groot genoeg om snel het werk te verrichten.

Duplex biedt gratis demonstraties en als je een Duplex schrobmachine koopt, dan zal je ook kunnen profiteren van een gecertificeerde training en installatie op locatie.

Duplex biedt ook een aantal onderhoudscontracten aan, zodat getrainde ingenieurs je kunnen helpen om het beste uit de Duplex schrobmachine te halen en de levensduur te verlengen.

Duplex Schrobmachine kopen

 

Duplex 420 schrobmachine

Het middelgrote Duplex 420 model is de meest populaire van de diverse Duplex reeks.

Met zijn dubbele tegen elkaar indraaiende borstels geeft deze machine krachtige schoonmaakresultaten op alle vloertypes, waaronder vloerbedekking, veiligheidsvloeren, hout, tegels, marmer, vinyl, kunsthars, anti-uitglijd vloeren, ingangsmatten en nog veel meer.

Met een schoonmaakbreedte van 420 mm maakt de Duplex 420 schoon, schrobt hij en pakt hij vies water op. Met het simpele overhalen van een hendel kan je de borstelhoogte verstellen, waardoor dit model perfect past bij alle vloertypes.

Een voorschrob mogelijkheid is beschikbaar voor erg vieze vloeren, wat inhoudt dat het schoonmaakmiddel op de vloer aangebracht kan worden en wanneer het water zijn werk heeft kunnen doen, kan je het vieze water en de vuil opzuigen.

De Duplex 420 heeft net als alle andere modellen borstels die aan een zijkant staan en een handgreep die je in beide kanten kan gebruiken, zodat je nooit hoeft te tillen. Dit maakt het ook mogelijk om dichtbij muren, in bochten, onder meubels en rond obstakels schoon te maken.

Een reeks makkelijk vervangbare borstels is beschikbaar voor elke soort vloertype, van vloerbedekking tot harde vloeren.

De Duplex 420 is zeer indrukwekkend. Hij geeft uitstekende resultaten op alle vloeroppervlaktes en wast, dweilt, schrobt, droogt en boent alle oppervlaktes met een exceptioneel hoge standaard.

Duplex is een leidende industrie expert op het gebied van cilindervormige schrobmachines en ze kunnen demonstraties, een gecertificeerde training en installatie op locatie aanbieden. Ze doen er alles aan om de meest geavanceerde oplossing voor je schoonmaakbehoeften te geven.

Met een bouwkwaliteit waar je op kan vertrouwen is de Duplex 420 gewoon uitstekend en geeft hij je een exceptionele schoonmaakkracht en gebruiksgemak.

Compacte Duplex Schrobmachine

 

Duplex schrobmachine 420 110v

De Duplex 420 110v is ontworpen voor gebruik rond zwembaden of natte gebieden waarbij de standaard 240v niet geschikt zou zijn in verband met de veiligheid.

Met zijn dubbele tegen elkaar indraaiende borstels is deze Duplex schrobmachine geschikt voor alle vloertypes, waaronder vloerbedekking, veiligheidsvloeren, hout, tegels, marmer, vinyl, kunsthars, anti-uitglijd vloeren, ingangsmatten en nog veel meer.

De Duplex 420 110v heeft een schoonmaakbreedte van 420 mm. Deze indrukwekkende machine maakt schoon, schrobt, dweilt en maakt droogt, waarbij vuil en vies water opgepakt worden, waardoor je vloeren binnen een mum van tijd schoon en droog zijn.

De borstels draaien met een snelheid van 600 rpm en staan aan een zijkant. Dit maakt het mogelijk om dichtbij muren, in bochten, onder meubels en rond obstakels vliegensvlug schoon te maken.

De Duplex 420 110v heeft een handgreep die je in beide richtingen kan verstellen, wat inhoudt dat de machine in beide richtingen schoon kan maken en je deze dus niet hoeft op te tillen en te draaien.

Een reeks makkelijk vervangbare borstels is beschikbaar voor elke soort vloertype, van vloerbedekking tot harde vloeren. Speciale borstels zijn ook beschikbaar voor erg schurend schrobben en verticuteer borstels voor het schoonmaken van cement. Borstels met kleurcodes zijn ook beschikbaar voor gebieden waarbij kruisbesmetting zeer waarschijnlijk een probleem is.

De Duplex 420 110v wast, schrobt, dweilt, boent en droogt vloeren schoon en droog en je kan er binnen een mum van tijd weer op lopen.

Het maakt niet uit wat de afmetingen van je bedrijf zijn, want Duplex heeft een antwoordt en een kostenbesparende oplossing voor al je schoonmaakbehoeften.

Het geheim van de indrukwekkende prestaties van Duplex zijn de tegen elkaar indraaiende cilindervormige borstels. Het design produceert een exceptioneel diepe schoonmaak op alle vloertypes en met het simpele overhalen van een hendel kan je de borstelhoogte verstellen, zodat alle soorten vloeren schoongemaakt kunnen worden.

Beste Duplex Schrobmachine kopen

 

Duplex schrobmachine 620

De Duplex 620 is het grootste model in de unieke reeks van Duplex schoonmaakmachines. Met zijn schoonmaakbreedte van 620 mm is hij ideaal voor grotere omgevingen, zoals sporthallen, lobby’s, gangen, eetgelegenheden, publieke gebouwen etc. waar grote oppervlaktes schoongemaakt moeten worden. Met de Duplex 620 kan je zulke taken binnen en mum van tijd en minimale inspanning uitvoeren.

De dubbele tegen elkaar indraaiende borstels hebben duizenden diagonaal geplaatste borstelharen. Deze produceren een exceptioneel diepe schoonmaak en werkelijk ongeëvenaarde voorwaartse en achterwaartse manoeuvreerbaarheid.

De Duplex 620 is geschikt voor elke soort vloertype, waaronder vloerbedekking, veiligheidsvloeren, hout, tegels, marmer, vinyl, kunsthars, anti-uitglijd vloeren, ingangsmatten en nog veel meer.

De borstels staan aan een zijkant en dit maakt het mogelijk om dicht bij muren en in hoeken, onder meubels en rond obstakels schoon te maken.

Een reeks makkelijk vervangbare borstels is beschikbaar, zodat je elke soort vloertype schoon kan maken.

De Duplex 620 heeft een gebogen handgreep, waardoor het manoeuvreren met deze machine erg eenvoudig is.

Duplex heeft nauw samengewerkt met eindgebruikers, zodat hun machines de voordelen leveren die men nodig heeft. Wanneer je een Duplex schrobmachine koopt, dan kan je vertrouwen op schoonmaakkracht, bouwkwaliteit en gebruiksgemak.

Om je te helpen besluiten welk model het beste geschikt is voor je situatie, is het mogelijk om een demonstratie op locatie in te plannen. Om ervoor te zorgen dat je het beste kan halen uit je Duplex schrobmachine wordt er ook een gecertificeerde training en installatie op locatie uitgevoerd.

Daarnaast zijn er ook verschillende onderhoudscontracten beschikbaar, zodat je schrobmachine regelmatig uit elkaar gehaald, ingevet en gecontroleerd kan worden om je investering zo goed mogelijk te onderhouden en een lange levensduur te kunnen garanderen.

De Duplex 620 wast, schrobt, boent en droogt vloeren, waardoor deze vrij zijn van vlekken en viezigheid.

Beste Duplex Schrobmachine

 

Conclusie Duplex schrobmachine reviews

Zoals je kan zien biedt Duplex een aantal zeer innovatieve schrobmachines aan. Om ervoor te zorgen dat je het beste model hebt, is het een goed idee om eerst na te gaan waar je een Duplex schrobmachine voor wilt gebruiken. De gratis demonstratie geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om machines uit te testen. Zodoende kan je zeker weten een model uitkiezen die het beste bij je wensen en behoeften past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in