Floormaster 2 Review

Dus je wilt de uitstraling van je vloeren in je huis verbeteren, maar je wilt ervoor zorgen dat je niet alleen een product koopt die uitstekend werk verricht, maar ook eentje die het lang volhoudt? Nou wij denken dat we de juiste boen- en polijstmachine hebben gevonden. In deze Floormaster 2 review zullen we de features en de voordelen bespreken.

 

Floormaster 2 review:

Wat is de Floormaster 2?

De Floormaster 2 is een boenmachine en schrobmachine die ontwikkeld wordt in Mühlacker, Duitsland door een bedrijf genaamd Fakir. Dit is een familiebedrijf die al meer dan 80 jaar schoonmaakmachines fabriceert, dus genoeg tijd om er van uit te gaan dat ze weten wat ze doen. Het design van de schrobber/polijster is de laatste tientallen jaar niet veel veranderd, wat duidelijk de betrouwbaarheid laat zien. Hij is gemaakt van roestvrij staal, is erg robuust en om deze redenen wordt hij ook in commerciële schoonmaakindustrieën gebruikt. Daarom wordt hij ook geleverd met een verlengde garantie van drie jaar huiselijk gebruik. Normaal gesproken krijg je maar een jaar garantie op dit soort modellen, dus dit laat duidelijk zien dat Fakir vertrouwen heeft in hun product.

 

Verschillende taken

Dit is een boen schrobmachine met twee borstels, welke gebruikt kan worden voor verscheidene taken, dankzij het feit dat je makkelijk kan wisselen tussen borstels, pads of zelfs schuurschijven. De machine wordt geleverd met boen en polijst borstels, welke gebruikt kunnen worden voor meer zware schoonmaaktaken en daarnaast krijg je ook een aantal schrob- en polijstpads, welke ideaal zijn voor lichtere taken of voor de afwerking.

Optionele accessoires kunnen aangeschaft worden, welke het mogelijk maken om de machine te gebruiken voor het in de was zetten van de vloer, het schoonmaken van lastige veiligheidsvloeren (welke je vaak in badkamers of toiletten terugvindt) en zelfs voor het schuren van een houten vloer met de optionele schuurschijven als je een doe-het-zelf project wilt starten om je vloeren weer mooi te maken.

Beste Floormaster 2 Review

Met zoveel accessoires kan je de Floormaster 2 gebruiken om je houten vloeren volledig te bewerken. Van het strippen van de vorige was, de oppervlakte schuren, schrobben met water of chemische middelen, een glans aanbrengen en zelfs polijsten om de hoogglans terug te krijgen.

 

Kies je vloertype uit

De Floormaster 2 is niet alleen gelimiteerd tot houten vloeren. Wederom dankzij de grote verscheidenheid aan borstels en pads, hoef je alleen maar de juiste te selecteren om steen, tegels, marmer, vinyl en linoleum vloeren te schrobben en polijsten.

De compacte aard van de machine (het schoonmaak kopstuk is 31 cm) betekent dat je op moeilijk te bereiken plaatsen kan komen en rond objecten of meubels schoon kan maken. Je kan echter door het design niet helemaal in de hoek van een kamer komen, dus hier zal je nog een aparte borstel voor aan moeten schaffen of dit gewoon even op de ouderwetse manier moeten doen.

 

Simpel om te gebruiken

In tegenstelling tot grote schrob- en polijstmachines, is voor het gebruik van de Floormaster 2 geen training vereist. Hij is erg simpel om te besturen en extreem licht om te gebruiken. Dit komt door de borstels die tegen elkaar in draaien, waardoor je tijdens het schoonmaken het gevoel hebt dat de machine over de vloer heen zweeft. Dus je bent niet constant aan het stoeien met de machine om hem op de juiste plek te krijgen.

Pads en borstels kan je erg makkelijk vervangen door ze los en vast te klikken. Je hebt ook geen gereedschap nodig om de pads te vervangen, aangezien ze gebruik maken van een handig mechanisme dat je alleen maar in hoeft te drukken.

De Floormaster 2 is beschikbaar voor zo’n €500 en alhoewel er zeker goedkopere machines zijn, zullen deze zeker niet zulke goede resultaten bereiken als dit model. We hopen dat je genoten hebt van deze Floormaster 2 review.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in