Numatic Schrobmachine

Numatic is een begrip in de schoonmaakindustrie en elk product dat ze uitbrengen is bijna altijd een succes. Ook op het gebied van schrobmachines biedt Numatic een grote verscheidenheid aan producten. In dit artikel zullen we korte Numatic schrobmachine reviews geven over alle beschikbare modellen.

 

Numatic schrobmachine review:

Rijdende schrobmachines

TTV-678

Dit is het meest vriendelijke rijdende model, welke vol zit met logische bouwkunde, maar daarnaast ook barst van de technologie.

In simpele termen gaat deze Twintec Vario tegen de wiskundige regels in en bewijst eens en voor altijd dat 3-in-1 wel mogelijk is.

Ja zeker, het is één machine die ingesteld kan worden op drie verschillende breedtes, namelijk 650mm, 750mm en 850mm en dit allemaal met het simpele overhalen van een hendel. Je hebt er geen gereedschap voor nodig, iedereen kan het doen en op elk willekeurig moment. Wil je hem wijd hebben, geen probleem, heb je hem liever nauwer, 30 seconden wachten en je bent klaar.

Bij veel toepassingen zorgen veranderende omstandigheden voor een verandering van specifieke behoeften, dus met de Vario kan je de specificatie aanpassen om aan je exacte vereisten te voldoen. Het is niet alleen de werkbreedte die aangepast worden, want de prestaties zijn onder de volledige controle van de gebruiker (schoonmaaksnelheid, borstelsnelheid, waterstroom, chemische mix etc.).

Elke toepassing is anders om verschillende redenen, maar proberen om te raden wat de uiteindelijke specificaties zijn die je nodig hebt is niet zo makkelijk. Met de Vario kan je zoveel factoren aanpassen of van te voren instellen om aan elke situatie of veranderende omstandigheden te voldoen. Je hebt echt alles onder controle.

Zodra de testen zijn afgerond en de besturingsinstellingen vastgesteld, kan je de Vario zo programmeren om een aantal presets in het geheugen te onthouden. Dit maakt het mogelijke om verschillende instellingen met een druk op een knop naar voren te halen, zodat je de machine snel aan kan passen aan veranderende omstandigheden.

Naast de extreme diversiteit in prestaties, zijn er ook verscheidene borstels en pads waar je uit kan kiezen en die geschikt zijn voor verschillende omstandigheden. Extra accu packs maken het tot slot mogelijk om het schoonmaakbereik te vergroten wanneer dat nodig is.

Beste Numatic Schrobmachine

 

TRO-650

Een meer gebruiksvriendelijke rijdende Numatic schrobmachine is lastig om te vinden. Dit model is ontworpen om elke dag lange, eenvoudige en betrouwbare service te bieden, ongeacht de omstandigheden.

De TRO650 is gebaseerd op de bekende bouwkunst van het Vario model, maar eenvoudiger gemaakt om een echt professioneel en kostenbesparend werkpaard te creëren.

Hij heeft een erg comfortabele rijpositie, voorwiel aangedreven tractie, een geweldige draaicirkel en een prestatie die zeker zal voldoen aan je standaard, precies wanneer je dat wilt en snel.

 

CRO-8055

Dit is een nieuw rijdend model die vol zit met praktische vernieuwingen en gebruiksvriendelijkheid.

De CRO8055 kan uitstekend opboksen tegen achterloop modellen met dezelfde afmetingen en je kan nu zitten in plaats van dat je hoeft te lopen. Dankzij de exceptionele manoeuvreerbaarheid zal je veel tijd besparen op middelgrote schoonmaakklussen.

Dit model introduceert ook de logica van twee machines voor de prijs van een met toegevoegde diversiteit en gebruiksgemak.

De CRO zal op plaatsen kunnen komen waar grote modellen niet geschikt zijn en kleinere modellen gewoon te klein zijn.

 • 80 liter schoon en vies water bassins, waardoor grote gebieden in een keer schoongemaakt kunnen worden.
 • Compact design, waardoor je makkelijk schoon kan maken in krappe locaties.
 • Anti-kantelsysteem voorkomt dat machine omvalt wanneer je een scherpe bocht maakt.
 • Onboard lader, voor probleemloos laden.
 • Flexibele slangen, zodat je op elke locatie de Numatic schrobmachine kan vullen.
 • TwinFlo stofzuigmotor zorgt voor een geweldige opzuiging van water.

Numatic Schrobmachine reviews

 

Numatic schrobmachine – Achterloop schrobmachines (elektrisch)

TT1535S

Er wordt wel eens gezegd dat klein ook mooi kan zijn en dit is vooral de waarheid wanneer je vloeren snel en effectief schoon moet maken in kleine en soms gelimiteerde ruimtes.

De TT1535S elektrische Numatic schrobmachine is precies zo ontworpen om compact, makkelijk te besturen en exceptioneel manoeuvreerbaar te zijn tijdens het gebruik, terwijl de grote wielen ervoor zorgen dat je makkelijk van en naar specifieke locaties kan lopen.

De cilindervormige borstel zorgt voor diepe reinigingsprestaties, terwijl de dubbele zuigkopstukken aan beide kanten van de borstel ervoor zorgen dat je de machine vrij kan bewegen in de richtingen die je wilt. Dit is van vitaal belang voor het schoonmaken van nauwe wandelpaden die je vaak vindt in winkels en supermarkten. Met de TT1535S kan je voorwaarts het gangpad ingaan en achterwaarts er weer uitgaan zonder te draaien en dit zonder een verlies van schrob of droog prestaties.

Het draaiende stuursysteem biedt nog een simpele innovatie, die echt de diversiteit van de machine verbetert en je volledige controle geeft.

 

TT6650S

De TT6650S elektrische Numatic schrobmachine is een echt werkpaard die een kostenbesparend antwoordt is voor het schoonmaken van grote gebieden.

Het belangrijkste is dat je zal merken dat hij net zo makkelijk te gebruiken is als de kleinere machines van Numatic, met dezelfde besturingssystemen, waardoor je er echt simpel mee kan sturen.

Grote polyform bassins bieden een capaciteit van 60 liter en de machine heeft een exceptioneel stabiele 65cm enkele borstel, die gecombineerd wordt met een 970mm opzuigkopstuk, gemaakt van polyurethaan.

De motor en het power transmissie design is een van de beste, welke gedurende de jaren uitgebreid getest is. Het zuigmotor bestaat uit de geweldige Twinflo unit, welke ervoor zorgt dat je echt schone en droge vloeren krijgt.

Dit model wordt nu geleverd met een groen polyurethaan vloer tool bladset.

Beste Numatic Schrobmachine kopen

 

TT4045

Deze elektrische machine zal je uitstekende prestaties bieden. De TT4045 voldoet zonder twijfel aan de hoogste standaarden, zowel op het gebied van design als prestaties.

Het grote voordeel van de elektrische schrobmachines, is de geweldige kracht die door het netstroom wordt geleverd, wat drie keer zo sterk is als een accu model. Door het gebrek aan dure accu’s en 24V onderdelen zijn de machines echt kostenbesparend en je krijgt bijna twee voor de prijs van een. Elektrische machines worden veelvuldig gebruikt in veel industriële omgevingen waar vloeren vaak ruw en erg vies zijn.

 • Volledig roestvrij staal chassis.
 • Deck tilt systeem, wat het vervangen van borstels snel en eenvoudig maakt.
 • 40 liter schoon en vies water bassins.
 • 45cm schrobbreedte.
 • TwinFlo zuigmachine zorgt voor zeer droge vloeren.
 • Krachtige borstelmotor.
 • Olie gevulde, relatief lichte, planetaire versnelling geeft maximale kracht transmissie rechtstreeks op de vloer.
 • Volledig aanpasbare bestuurder handgreep.
 • Simpel aan/uit systeem.
 • Flexibele slangen om makkelijk water bij te vullen.
 • Extra vulpunt.
 • Volledige reeks borstel en pad systemen.
 • Ook beschikbaar als TT4055 model, welke een schrobbreedte van 55cm heeft en voor de rest dezelfde specificaties heeft.

 

ET4045

De ET4045 heeft twee kostenbesparende veranderingen ten opzichte van het TT premium model. Deze zijn een Nutex epoxy poedercoating chassis in plaats van een roestvrij stalen en een structofoam vloer tool in plaats van aluminium. Afgezien van deze veranderingen zijn de andere specificaties hetzelfde.

 • Nutex epoxy poedercoating chassis.
 • Deck tilt systeem, wat het vervangen van borstels snel en eenvoudig maakt.
 • 40 liter schoon en vies water bassins.
 • 45cm schrobbreedte.
 • TwinFlo zuigmachine zorgt voor zeer droge vloeren.
 • Krachtige borstelmotor.
 • Olie gevulde, relatief lichte, planetaire versnelling geeft maximale kracht transmissie rechtstreeks op de vloer.
 • Volledig aanpasbare bestuurder handgreep.
 • Soft touch Nutronic besturing.
 • Flexibele slangen om makkelijk water bij te vullen.
 • Volledige reeks borstel en pad systemen.

 

TT1840

De TwinTec 1840 elektrische Numatic schrobmachine is zo ontworpen om de afmetingen substantieel te verminderen en tegelijkertijd de prestaties en besturing te maximaliseren.

De TT1840 maakt onderhoud van harde vloeren mogelijk in gebieden die voorheen schoongemaakt werden door dweilsystemen, maar zo’n 30% sneller en met een verbeterde standaard. Met het lage geluid en discrete design zal hij teruggevonden kunnen worden in veel commerciële omgevingen, zoals ziekenhuizen, klinieken, restaurants, cafetaria’s, kantoren, banken, hotel lobby’s etc.

Als je een simpele, gebruiksvriendelijke en effectieve schoonmaakmachine nodig hebt, dan zal de TT1840 zeker aan je verwachtingen voldoen of ze zelfs overtreffen.

Numatic Schrobmachine kopen

 

Achterloop schrobmachines (accu)

TTB 1840

De TwinTec 1840 acccu Numatic schrobmachine is zo ontworpen om de afmetingen substantieel te verminderen en tegelijkertijd de prestaties en besturing te maximaliseren. Met de totale vrijheid van een 24V accu en kabelvrij gebruik, zal deze machine op plekken schoonmaken waar andere machines gewoon niet kunnen komen. De TT1840 maakt onderhoud van harde vloeren mogelijk in gebieden die voorheen schoongemaakt werden door dweilsystemen, maar zo’n 30% sneller en met een verbeterde standaard. Met het lage geluid en discrete design zal hij teruggevonden kunnen worden in veel commerciële omgevingen, zoals ziekenhuizen, klinieken, restaurants, cafetaria’s, kantoren, banken, hotel lobby’s etc.

Als je een simpele, gebruiksvriendelijke en effectieve schoonmaakmachine nodig hebt, dan zal de TTB1840 zeker aan je verwachtingen voldoen of ze zelfs overtreffen.

Het 1840 concept is compleet nieuw, maar is ontworpen met componenten en technologie die door jaren heen uitgebreid getest zijn, zodat ervoor gezorgd kan worden dat prestaties en betrouwbaarheid hand in hand gaan.

Hij wordt standaard geleverd met een 18 amp gesloten gel accu pack, welke een kofferstijl heeft. Een optionele tweede accu maakt het mogelijk om de prestaties tot wel anderhalf uur te verlengen, waarbij een accu gebruikt wordt en de andere opgeladen. Een aparte oplader wordt standaard meegeleverd.

 

TTB4045

De TTB4045 is het klassieke Numatic TwinTec 24V accu model. De premium specificaties beginnen met een volledig roestvrij stalen chassis, structofoam kantelend borstel deck, polyform bassins, volledig gesloten gel accu’s, ingebouwde oplader, krachtig TwinFlo opzuigsysteem en een krachtige borstel.

 • Volledig roestvrij stalen chassis.
 • Deck tilt systeem, wat het vervangen van borstels snel en eenvoudig maakt.
 • 40 liter schoon en vies water bassins.
 • 45cm schrobbreedte.
 • TwinFlo zuigmachine zorgt voor zeer droge vloeren.
 • Krachtige borstelmotor.
 • Volledig aanpasbare bestuurder handgreep.
 • Soft touch Nutronic besturing.
 • Flexibele slangen om makkelijk water bij te vullen.
 • Volledige reeks borstel en pad systemen.
 • Ingebouwde urenmeter.
 • On-board oplaadsysteem.
 • Ook beschikbaar als TTB4055 model, welke een schrobbreedte van 55cm en voor de rest dezelfde specificaties heeft.
 • Ook beschikbaar als TTB4055T model, welke een schrobbreedte van 55cm en een tractie drive heeft voor wanneer hellingen of rolstoel toegangshellingen onderdeel zijn van het gebied dat schoongemaakt moet worden. De andere specificaties zijn allemaal hetzelfde.
 • Ook beschikbaar als TTB4552 model, welke een schrobbreedte van 55cm en een Twin Brush systeem heeft, voor wanneer je meer veeleisende hoge weerstand vloeroppervlaktes schoon moet maken.
 • Ook beschikbaar als TTB4552T model, welke dezelfde features als het TTB4552 model heeft, maar een tractie drive toevoegt voor schoonmaakgebieden met hellingen.

Goedkoopste Numatic Schrobmachine kopen

 

ETB4045

De ETB4045 heeft een aantal kostenbesparende veranderingen welke niet de prestaties en levensduur van de machine beïnvloeden. Het LoLine chassis is gemaakt van Nutex epoxy poedercoating in plaats van roestvrij staal, de tool om het water op te vangen is gemaakt van structofoam in plaats van aluminium en de machine heeft volledig gesloten 70Ahr gel accu’s.

 • Nutex epoxy poedercoating chassis.
 • Deck tilt systeem, wat het vervangen van borstels snel en eenvoudig maakt.
 • 40 liter schoon en vies water bassins.
 • 45cm schrobbreedte.
 • TwinFlo zuigmachine zorgt voor zeer droge vloeren.
 • Krachtige borstelmotor.
 • Olie gevulde, relatief lichte, planetaire versnelling geeft maximale kracht transmissie rechtstreeks op de vloer.
 • Volledig aanpasbare bestuurder handgreep.
 • Soft touch Nutronic besturing.
 • Flexibele slangen om makkelijk water bij te vullen.
 • Volledige reeks borstel en pad systemen.
 • On-board oplaadsysteem.

 

TTV4555

Bij de TwinTec Vario 4555 heeft Numatic de beste technologie van de andere modellen in de Vario reeks genomen en deze features geïntegreerd in een van de meest compacte, hardwerkende en professionele vloeronderhoudsmachines met de keuze uit een schrobbreedte van 45cm of 55cm. Dit kan makkelijk aangepast worden door het duale instellingen Vario deck ontwerp.

Wat Numatic bereikt heeft op zowel het gebied van prestaties en besturing is werkelijk geweldig. Dit alles resulteert in een machine die de voorkeur zal genieten van bedrijven met middelgrote schoonmaakklussen, waarbij de algehele afmetingen van de machine een belangrijke overweging is.

In de Numatic TwinTec reeks zijn de 45cm en 55cm schrobbreedtes altijd het populairste geweest, omdat ze zeer handig zijn voor de meeste toepassingen. Met de Vario heb je de keuze uit beide afmetingen in één machine door middel van een eenvoudig aanpassingssysteem waar geen gereedschap voor vereist is.

Met een volle 60 liter capaciteit, ingebouwde dosering en duale borsteldruk, is echte diversiteit het primaire doel en dan hebben we het nog niet eens gehad over het ingebouwde oplaadsysteem en de makkelijke vul en leegsystemen, welke alleen maar meer toevoegen aan het hoge gebruiksgemak en de tevredenheid.

Dit model wordt nu geleverd met een groen polyurethaan vloer tool bladset.

 

TTV5565

De TwinTec Vario 5565 is op elke manier de optimale achterloop tractie Numatic schrobmachine met een reeks geavanceerde, maar praktische features, welke hem echte de beste in zijn klasse maken.

Deze TwinTec krijgt zijn Vario naam van het feit dat deze Numatic schrobmachine zonder gereedschap aangepast kan worden om zowel met een breedte van 55cm of 65cm te werken, wat hem twee machine keuzes in één maakt.

In de 65cm modus wordt het borstelkopstuk automatisch uitgebreid tot een praktische offset besturingsmodus, welke een 100mm extensie biedt aan de rechterkant. Deze simpele opstelling maakt het makkelijker om randen schoon te maken en dan vooral in gangen met obstakels.

Bij normaal gebruik levert de Numatic schrobmachine een constante 40kg borsteldruk, maar hier heeft het bedrijf nog een krachtige schoonmaak feature aan toegevoegd die het mogelijk maakt om kortstondig een 50kg druk uit te oefenen wanneer dat nodig is.

Voeg aan de exceptionele schoonmaakprestaties nog eens weinig geluid en uitstekende manoeuvreerbaarheid toe en je hebt een machine die ontworpen is om op alle vlakken tevredenheid te bieden.

Dit model wordt nu geleverd met een groen polyurethaan vloer tool bladset.

 

TTB 6055

De TTB6055 heeft een 60 liter capaciteit en een 55cm enkele borstelbreedte, duale borstel drukselectie, ingebouwde oplader en makkelijke vul en leegsystemen.

Op het gebied van besturing biedt het Nutronic besturingssysteem individuele snelheid en waterstroom instellingen, met een extra Hi-Lo selectie voor meer gevoelige gebieden.

Een volledige reeks borstel en pad systemen is beschikbaar om de correcte specificatie voor het type vloer dat onderhouden moet worden te bieden. Alle borstels zijn verwisselbaar en kunnen aangepast worden om te kunnen voldoen aan veranderende omstandigheden op andere locaties.

Je hebt bij dit model ook de keuze uit een TTB6055T model, welke dezelfde features, maar daarnaast ook een tractie drive heeft, wat een vereiste is voor hellingen in het schoonmaakgebied.

Dit model wordt nu geleverd met een groen polyurethaan vloer tool bladset.

Goedkoopste Numatic Schrobmachine

 

Conclusie

Zoals je kan zien is er een uitgebreide keuze wanneer je een Numatic schrobmachine wilt kopen. Het mooie is dat er voor elke soort locatie wel een geschikt model te vinden is, zodat je altijd volledig kan profiteren van de features die aangeboden worden en nooit hoeft te betalen voor overbodig functies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in