Tennant Schrobmachine

Tennant is een erkende leider in het ontwerpen, fabriceren en adverteren van oplossingen die helpen om een schonere, veiligere en gezondere wereld te creëren. Tennant creëert oplossingen die veranderen hoe de wereld schoonmaakt. Producten die het bedrijf aanbiedt zijn onder andere machines die gebruikt worden om vloeren binnen en buiten schoon te houden, maar ook TennantTrue financieringsoplossingen, machineonderdelen, service en onderhoud, om ervoor te zorgen dat je Tennant schoonmaakmachines een uitstekende prestatie blijven leveren. Producten worden uitgebracht onder de Tennant, Nobles, Orbio en Alfa merken en het bedrijf is een geautoriseerde leverancier van het Green Machines merk voor schoonmaakproducten voor buiten. In dit artikel over de Tennant schrobmachine zullen we een kijkje nemen welke achterloop en rijdende / opzit schrobmachines het bedrijf zoal aanbiedt.

 

Tennant schrobmachine reviews:

Tennant Achterloop schrobmachines

Tennant biedt een uitgebreide reeks van achterloop schrobmachines, waaronder elektrische en accu aangedreven micro en grote achterloop modellen. Gebruik de T1B accu aangedreven micro achterloop schrobmachine om kleine en krappe ruimtes schoon te maken of de 5680 accu aangedreven achterloop schrobmachine voor grote industriële gebieden. Door het uitgebreide aanbod zal je altijd een Tennant T serie model kunnen vinden die aan je wensen en behoeften voldoet. Kies een Tennant schrobmachine met ec-H2O chemischvrije schoonmaaktechnologie of FaST schuim geactiveerde schrob technologie uit om het gebruik van chemicaliën en water te verminderen.

 

T1

De Tennant T1 micro achterloop schrobmachine maakt stil en makkelijk schoon in compacte ruimtes. Een Insta-Adjust hendel en ergonomische handgrepen helpen om een meer comfortabele schoonmaakervaring te creëren.

 

T1B

Vervang je dweil en emmer met de Tennant T1 accu, voor krachtig schoonmaken in kleine ruimtes. Schrob vloeren meerdere keren per dag met de optionele lithium ion accu.

 

T2

De T2 Tennant schrobmachine is een accu aangedreven achterloop schrobmachine en de perfecte schoonmaakmachine om stil schoon te maken en op je budget te letten.

 

T300

Schrob zonder zorgen met de accukracht en het trekkersysteem op de T300. Voeg de innovatieve ec-H2O NanoClean technologie toe en je zal het gebruik van zowel water als schoonmaakmiddel kunnen verminderen. De T300 achterloop schrobmachine biedt de beste oplossing voor je specifieke toepassingen en dit met een ongeslagen diversiteit.

Deze Tennant schrobmachine heeft het T3 / T3+ model vervangen.

Tennant Schrobmachine kopen

 

T5

Maak grote en kleine vloeroppervlaktes schoon met de middelgrote T5 schrobmachine. Daarnaast heb je de mogelijk om de innovatieve ec-H2O NanoClean of FaST technologieën toe te voegen, om zodoende het gebruik van water en schoonmaakmiddel te verminderen.

 

5680

De 5680 achterloop schrobmachine kan de schoonmaakproductiviteit van je werknemers vergroten. Voeg hier nog eens de innovatieve ec-H2O NanoClean of FaST technologieën aan toe en je zal ook nog eens het gebruik van water en schoonmaakmiddel verminderen.

 

ec-H2O NanoClean technologie

Net als de originele ec-H2O, zet de ec-H2O NanoClean technologie elektronisch het water om in een innovatieve schoonmaakoplossing. Deze nieuwe schoonmaakoplossing biedt dezelfde geweldige voordelen als de eerste generatie, maar maakt nu nog beter schoon door meerdere soorten vuil in diverse omstandigheden schoon te maken.

 

Tennant Opzit schrobmachines

Maak grote ruimtes in minder tijd schoon met de opzit schrobmachines van Tennant. Het bedrijf biedt verscheidene industriële schrobmachines aan waar je uit kan kiezen, met een grote verscheidenheid aan afmetingen en features. Kies een grote schrobmachine uit of misschien is een compact accu aangedreven model meer geschikt. Een ding is zeker, je zal de productiviteit en comfort van de gebruiker kunnen vergroten wanneer je een rijdende schrobmachine koopt. Kies een Tennant schrobmachine met ec-H2O chemischvrije schoonmaaktechnologie of FaST schuim geactiveerde schrob technologie uit om het gebruik van chemicaliën en water te verminderen.

 

T7+

Schrob grote en kleine vloeroppervlaktes met de T7+ micro opzit schrobmachine van Tennant, welke perfect is voor de meeste omgevingen. Voeg hier nog eens de innovatieve ec-H2O NanoClean of FaST technologieën aan toe en je zal ook nog eens het gebruik van water en schoonmaakmiddel verminderen.

 

T12

Dit is een compacte accu aangedreven rijdende schrobmachine. Hij heeft de kracht van een grote schrobmachine en de manoeuvreerbaarheid van een compact model. Vergroot de schoonmaakproductiviteit door gebruik te maken van de innovatieve producten van Tennant. Je hebt de optionele keuze om gebruik te maken van de chemischvrije ec-H2O technologie.

 

T16

De Tennant T16 accu aangedreven opzit schrobmachine kan je helpen om je total cost of ownership te verlagen met een kwalitatieve constructie en de keuze uit innovatieve technologieën.

 

T17

De T17 levert een maximale schoonmaakcapaciteit in de meest ruige industriële omgevingen. Hij biedt de features die je nodig hebt om schoner en beter schoon te maken, terwijl je tegelijkertijd geld bespaart en de veiligheid verbetert.

 

T20

De Tennant T20 industriële rijdende schrobmachine kan je helpen om je total cost of ownership te verlagen met innovatieve technologieën en duurzame schrobmachine onderdelen.

Tennant Schrobmachine reviews

 

Conclusie Tennant schrobmachine

Zoals je kan zien zijn er een hoop verschillende schrobmachines waar je uit kan kiezen. Bepaal eerst goed waar je de Tennant schrobmachine voor wilt gebruiken, zodat je aan de hand van die wensen en behoeften een model uit kan kiezen die het beste bij je past.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in