Tweedehands Schrobmachine

Je vloer onderhouden is erg belangrijk voor je bedrijf. Een harde vloer die er vies, dof, bekrast of versleten uitziet laat onverzorgdheid of een slechte cash flow aan je klanten, andere bezoekers en werknemers zien. Vloeren in winkels, kantoren of warenhuizen worden veel gebruikt. Soms alleen maar door werknemers of klanten, maar in andere gevallen ook door winkelkarren, heftrucks etc.

In industrieën zoals voedselverwerking en de gezondheidszorg zijn er ook bepaalde richtlijnen die aangegeven dat vloeren regelmatig schoongemaakt moeten worden. Vloeren moeten ook gecontroleerd worden om veiligheidsproblemen te voorkomen. Verkeerd schoonmaken en een vloer in de was zetten kan gevaarlijk zijn voor iedereen die op een vloer loopt. Goede verzorging van een vloer is een prioriteit voor de meeste bedrijven, maar het industrieel schoonmaken van een vloer is veel ingewikkelder dan de vloer schoonmaken in je huis. Vaak moet er een team van werkers aan te pas komen om een grote vloeroppervlakte schoon te maken. Om dit snel gedaan te krijgen gebruiken veel bedrijven veeg- en schrobmachines. Voor bedrijven die zich moeten houden aan strikte budgetten of kleine bedrijven in het algemeen is een tweedehands schrobmachine of veegmachine vaak een uitstekende keuze. Een tweedehands schrobmachine die in een goede staat is kost niet alleen minder, maar het is ook beter voor het milieu, aangezien deze machines anders ergens gedumpt zouden worden.

De meeste mensen maken zich vaak echter nog steeds zorgen wanneer ze geld spenderen aan apparatuur dat al eerder gebruikt is, aangezien zelfs gebruikte machines een flinke investering kunnen zijn. Door meer te leren over veeg- en schrobmachines kan je begrijpen wat je moet doen en waar je op moet letten bij een tweedehands schrobmachine, zodat je de beste koopbeslissing voor je bedrijf kan maken.

 

Schrobmachines vs veegmachines

Wat voor apparaat je nodig hebt voor het schoonmaken hangt af van het vloertype en de afwerking. Voor het overgrote deel zijn deze machines opgedeeld in twee categorieën: veegmachines en schrobmachines. Een veegmachine werkt door de oppervlakte van een vloer te vegen of zuigen, terwijl een schrobmachine vaak water en/of een schoonmaakproduct toevoegt aan de vloer en vervolgens schrobt. Combinatie machines kunnen beide functies uitvoeren. Hieronder zullen we proberen om je een idee te geven wanneer je het beste een veegmachine kan gebruiken en wanneer een schrobmachine de beste keuze is.

Goedkoopste Tweedehands Schrobmachine

  • Stof, poeder. vuil. afval, algemene afval, papierproducten, verpakmateriaal (zoals schuimplastic en verscheurd papier), modder (droog), sommige voedingsmiddelen: Veeg- en schrobmachine.
  • Natte modder, sommige voedingsmiddelen, lichaamsvloeistoffen, vet, olie, verf, chemicaliën: Schrobmachine.
  • Strepen: Schrobmachine.
  • Combinatie problemen: Schrobmachine.

Het lijkt misschien dat een schrobmachine handiger is, maar dat is niet altijd het geval. Schrobmachines zijn duurder en zijn mogelijk niet noodzakelijk, vooral als een diepere schoonmaak uitbesteedt wordt aan een derde partij. Om meer te ontdekken over elke machine raden we aan om de onderstaande secties te lezen, welke zowel veegmachines als schrobmachines beschrijven.

 

Soorten veegmachines

Veegmachines zijn beter voor lichter en droger materiaal. Alhoewel onderhouds- en schoonmaakwerknemers een vloer schoon kunnen maken met een normale bezem, neemt dit proces over het algemeen veel tijd in beslag en laat het altijd vuil achter. Mechanische veegmachines zijn veel efficiënter in zoveel mogelijk vuil en modder opvegen. Machinale veegmachines zijn beschikbaar in twee versies: veegmachines waar je in zit en modellen waar je achteraan loopt. Beide zijn sneller dan met de hand schoonmaken.

 

Veegmachines waar je achteraan loopt

Een veegmachine waar je achteraan loopt lijkt erg veel op een grote stofzuiger of kar. De gebruiker duwt de machine gestadig naar voren. De breedte is rond de 60 cm tot een meter, wat vergelijkbaar is met een normale bezem, maar sneller. Deze veegmachines vereisen weinig onderhoud, maar ze zijn echter ook niet de meest efficiënte optie voor erg vieze vloeren. Het beste is om een veegmachine eerst uit te proberen om te zien of hij goed genoeg is voor je specifieke situatie.

 

Rijdende veegmachine

Net als een rijdende grasmaaier is een rijdende veegmachine een klein voertuig. Net als elk ander voertuig kunnen rijdende veegmachines aangedreven worden op verschillende manieren: benzine, diesel, propaan of zelfs elektriciteit. Het voertuig moet ook onderhouden worden, waaronder hervullen of opladen en de motorolie vervangen. Rijdende veegmachines zijn een van de duurste machines voor het onderhouden van de vloer, dus een gebruikt model kan een geweldig kostenbesparend alternatief zijn. Als een machine goed onderhouden is, dan zou hij net zo efficiënt moeten zijn als een nieuwe. Het gemiddelde oppervlakte dat in een keer schoongemaakt kan worden is ruim één meter, dus deze veegmachine maakt een ruimte sneller schoon. De rijdende veegmachine is ideaal voor de grootste vloeroppervlaktes.

Beste Tweedehands Schrobmachine kopen

 

Stofzuig veegmachines

Deze industriële stofzuigers zijn bedoelde voor harde vloeroppervlaktes in plaats van vloerbedekking. Ze gebruiken zuigkracht om papierproducten, bladeren en gras en andere droge voorwerpen op te zuigen. Net als dat je een standaard stofzuiger niet gebruikt voor natte en plakkerige rotzooi in huis, gebruik je een stofzuig veegmachine ook niet voor die doeleinden. De meeste van deze veegmachines moet je achteraan lopen, met de besturing in de buurt van het stuurmechanisme.

 

Bezem veegmachines

Het komt misschien als een verrassing, maar bezem veegmachines zijn krachtiger dan stofzuig modellen en kunnen meer vieze taken aan. Deze zijn ideaal voor situaties waarbij voedsel, modder en grotere knoeipartijen vaak voorkomen. De borstels zijn beter voor het losmaken van afval dat vastzit aan de vloer, voordat het verwijderd kan worden.

 

Schrobmachines

Net als veegmachines zijn schrobmachines beschikbaar in modellen waar je achteraan loopt en rijdende modellen. Schrobmachines brengen water of een schoonmaakoplossing op de vloer aan en borstelen of schrobben de vloer vervolgens. De borstel kan cilindervormig of diskvormig zijn. De vieze vloeistof wordt vervolgens teruggetrokken in de machine en dit laat een vochtige vloeroppervlakte achter die niet lang hoeft te drogen. Schrobmachines kunnen plakkerige en natte rotzooi en aangekoekte vuil schoonmaken dat niet met een veegmachine schoongemaakt kan worden. Voor bedrijven met erg vieze vloeren en verschillende soorten materialen is een combinatie machine mogelijk de beste keuze. Een veeg- en schrobmachine apart kopen kost veel meer ruimte dan één machine. Twee machines betekent ook twee keer zoveel onderhoud, opslagruimte en training. Probeer je behoeften eerst goed te overwegen voordat je een besluit maakt.

 

Waar moet je een tweedehands schrobmachine en veegmachine kopen?

Je kan contact opnemen met industriële voorzieningsbedrijven om te zien of ze opgeknapte of gebruikte veeg- of schrobmachines te koop hebben. Sommige bedrijven verhuren zulke machines zelfs als je ze eerst uit wilt proberen voordat je een beslissing maakt. Mogelijk kan je ook een tweedehands schrobmachine kopen van een bedrijf die failliet gaat of is gegaan. Online kan je het grootste aanbod vinden, op zowel speciale websites als internetveilingen.

Tweedehands Schrobmachine kopen

 

Conclusie

Een gebouw verzorgen waar een bedrijf zich bevindt is een dure, maar noodzakelijke taak. In veel gevallen is dit zo’n grote taak dat er een heel team van werknemers alleen maar voor onderhoud en schoonmaken ingehuurd worden. Er zijn ramen om te wassen, daken die gerepareerd moeten worden en afvalbakken die geleegd moeten worden, naast een legio andere taken. Harde vloeren hebben echter de juiste aandacht nodig en in sommige gevallen nog meer dan elk ander onderdeel. Een vloer is erg belangrijk voor het beeld van een bedrijf. Beeld je maar eens in dat je een ziekenhuis binnenloopt met een vieze vloer en de juiste vloerverzorging zal direct duidelijk worden.

Veeg- en schrobmachines gebruiken om vloeronderhoud uit te voeren is een uitstekende keuze om tijd en geld te besparen. Omdat deze machines vaak erg duur zijn kan je als bedrijf een hoop geld besparen wanneer je een tweedehands schrobmachine of veegmachine koopt. Veegmachines zijn het beste voor het verwijderen van droog vuil en schrobmachines zijn in staat om een diepere schoonmaak uit te voeren en kunnen beter omgaan met nat vuil. Beide machines zijn meestal beschikbaar in modellen waar je achteraan loopt of rijdende modellen en sommige combineren functies in één machine. Rijdende veeg- en schrobmachines zijn sneller, maar hebben meer onderhoud nodig, aangezien ze kleine voertuigen zijn.

Geld spenderen aan een grote machine voor een bedrijf kan intimiderend zijn, maar met de informatie die je hier hebt kunnen lezen en de gedachte dat je een tweedehands schrobmachine of veegmachine kan kopen, is er geen reden om te aarzelen met het maken van deze investering voor je bedrijf.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in