Rijdende Schrobmachine

Rijdende schrobmachines zijn er in verschillende vormen en afmetingen. Van kleine bedrade elektrische machines, tot grote industriële schoonmaakmachines. Er zijn dus veel opties waar je uit kan kiezen. De vele voordelen van een rijdende schrobmachine, maakt ze de beste keuze voor het schoonmaken van elke soort harde vloeroppervlakte. Voor faciliteiten met een significante hoeveelheid vloeroppervlakte zijn deze rijdende varianten vaak de beste optie. Vanwege een groter schroboppervlakte, extra schoonmaakmiddelcapaciteit en verlaagde vermoeidheid van de gebruiker, is het schoonmaken met een rijdende schrobmachine een stuk efficiënter.

 

Voordelen van een rijdende schrobmachine

Rijdende schrobmachines in de juiste locatie kunnen veel uren productieve schoonmaaktijd terugwinnen. Dit maakt het mogelijk meer gedaan te krijgen in dezelfde hoeveelheid of minder tijd.

 

Capaciteit

Dit is het grootste voordeel dat deze modellen hebben ten opzichte van achterloop machines. De mogelijkheid om een grotere hoeveelheid schoonmaakmiddel te gebruiken, zorgt ervoor dat je minder vaak naar een waterbron hoeft te gaan om bij te vullen, waardoor je soms wel 30 minuten per keer kan besparen. Gedurende een periode van acht uur is het niet ongewoon om één tot twee uur productieve schoonmaaktijd te winnen.

 

Wijder schoonmaak oppervlakte

Dit voegt iets extra’s toe aan de efficiëntie van de rijdende schrobmachine. Aangezien ze mechanisch aangedreven worden is het navigeren van een wijder oppervlakte makkelijker wanneer je rijdt. Als je maar 20 cm aan het schoonmaakoppervlakte toevoegt (bijvoorbeeld van een 50 cm machine overstappen naar een 70 cm machine), dan zal je drie banen minder hoeven te doen op een oppervlakte van bijna 4.000 m2. Een baan is zo’n zes minuten, dus zodoende bespaar je bijna 20 minuten, wat in een jaar oploopt tot 122 uur.

 

Werknemer productiviteit

Dit wordt ook verbeterd, aangezien de gebruiker rijdt in plaats van loopt, waardoor ze fysiek een hogere productiviteit aan kunnen houden nadat ze klaar zijn met het schrobben van de vloer. Dit vergroot het moraal van de werknemer en vermindert ook de kans op verwondingen.

Dit alles zorgt ervoor dat een groter oppervlakte vaker schoongemaakt wordt, wat in zijn geheel tot een schonere omgeving zorgt. Het gebruiken van een schrobmachine is een flinke verbetering ten opzichte van het dweilen van een vloer, maar wanneer je de productiviteit van een rijdende schrobmachine daar nog eens aan toevoegt, dan is het effect uiteraard nog groter.

Een rijdende schrobmachine kan in de juiste omgeving een groot verschil maken op het gebied van hygiëne in je gebouw, het moraal van je werknemers en voornamelijk je budget.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in